jueves, 20 de diciembre de 2012


Exposició Joquets Adaptats

Durant aquestes ultimes setmanes hem estat preparant, en les classe de Carles i Rosa, l`exposició de joguets adaptats que hem anomenat,

DISCA-JOCS.

Els jocs els han fet els alumnes de Tasoc de semipresencial, i nosaltres s'hem encarregat de preparar-ho tot, catàleg, decoració, fitxes, recorregut, i per ultim el dia 20 i 21 es passar a fer la exposició guiada.

L'exposició esta exposat en la bliblioteca, l`hem separat en tres apartats: Cognitiu, Motor i Visual, i en cada part els visitants podrán, participar en una dinàmica.

Crec que ha sigut molt positiva i ens a vingut bé realitzar tota l'exposició, per que ens puga servir en un futur i saber com funciona a l'hora d'acudir a una exposició.

Ja que parlem de la discapacitat, vuiguera que sabéreu l'última noticia, que hem rebut avui des-de la Federació C.V Espina Bífida:

A partir del 1 de enero de 2013, los niños/as y jóvenes de espina bífida, y otras patologías, pasan a las cartillas de los padres, por lo que deberán pagar el 60% de todos los productos: medicación, pañales, sondas, material de incontinencia,… en principio.


Front aquesta nova noticia la Federació C.V. Espina Bífida, ha fet una proposta que encara no han rebut la resposta, i es la següent:

Pasar a recoger los productos de incontinencia  por el centro de salud de forma gratuita, como se hacia anteriormente y actualmente se hace con algunos productos especiales. El resto de medicamentos se deberán pagar (60%).

 A nivell personal donar les gràcies a la Federació, per tot el treball, que estan realitzant i en un temps record, esperem que en la col·laboració de tots, discapacitats, familiars i ciutadans, pugem solucionar-ho....

L'Opinió personal sobre el govern i les seues "mesures de retalls" me la guardi.............

Que passeu Un Bon Nadal!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario