jueves, 7 de febrero de 2013


Museus

La setmana passada a classe, vam veure un documental de diferents punts de vista de l’ utilitat dels museus.

Per a començar, vaig a dir les funcions que té un museu:

·         Documentació.

·         Difusió

·         Conservació

·         Informació

Els museus Estatals, son els mantinguts, subvencionats per l’ Estat.

En el documental es comenta el nou significat del museu, per alguns directors de museus, per a poder adaptar-se a les noves necessitats que té la població i adaptar-se a les noves tecnologies.

Comenten que els museus deuen de estar al alcans de tots des de casa, hi açò sols pot passar, des de la nova tecnologia, internet! Que des de l ‘ ordinador es puga recórrer tot els racons dels museus, i de qualsevol part del món.

En quant a les visites als museus, utilitzar les noves tecnologies es una forma de captar l’ atenció i els interessos de la gent, realitzar- ho d’ una forma més dinàmica, per a que vaja mes gent als museus.

També esta l’ altre punt de vista, que comenta que un museu no té eixa funció, sinó que te que mostrar art, sense tindre que utilitzar noves tecnologies,

Comenten que  els museus que son mes cridaners per fora, normalment el que produeix es llevar valor a les obres, exposicions que hi ha dins.

Des de el meu punt de vista, m’ es interesant les dos formes, perquè quant he visitat un museu he visitat les dos formes de mostrar obres, però si que , el que mes es queda en la meua memòria son els museus amb més dinàmica, i amb tecnologies noves.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario