lunes, 19 de noviembre de 2012

El divendres de la setmana pasada, prepararem uns textos, Theatre uncut', sobre les denúncies de la crisis i el retalls, qué després, començarem a interpretar en clase.
Els textos que hem vist fins ara, son divertits, i no massa llargs,el qué fá, que es puga entendre d`una manera més fàcil.
Espere que quant acavem tots d`interpretar, aquests textos pogam fer un análisi i evaluació del contingut.
Ací deixe, una nóticia que he trovat sobre,l`inici de la léctura a Barcelona, aón fa una xicoteta explicació del  que consisteix el proyecte.


Theatre uncut' fa una denúncia de la crisi

Helena Tornero és una de les impulsores a Catalunya de ‘Theatre uncut' , en una imatge d'arxiu. Foto: BECKETT.

Theatre uncut (Teatre sense retallades) és un projecte internacional per denunciar la política de retallades a la cultura arreu. Des de dilluns i fins diumenge, s'ofereix la possibilitat de presentar una sèrie de peces teatrals breus sobre la crisi i les retallades a càrrec de prestigiosos dramaturgs internacionals, lliures de drets perquè qualsevol en pugui fer el que vulgui sempre que no en tregui un benefici personal. Aquesta iniciativa té la dramaturga Helena Tornero com a impulsora catalana. [Tota la programació a www.salabeckett.cat/lobrador/altres-activitats]David Greig, Marco Canale, Neil LaBute iAnders Lustgarten, Lena Kitsopoulou Blanca Domènech són alguns dels autors que cedeixen obra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario