martes, 9 de abril de 2013


Música
 

La música es un art prou complex, perquè la col·laboren prou figures  i d’ una gran varietat, que ha sofrit una gran evolució, en el temps.

La Música en Viu, comença als anys 80 amb concerts, apareixen grups, que coincideixen amb l’ època de transició democràtica, a partir d’ aquest moment comença a evolucionar i cada vegada apareixen més empreses, discografies, managers, etc…. I els grups demanen mes diners i més qualitat en els materials.

La música estrangera comença a comercialitzar-se en el país, visites de grups, cantants i això provoca un “ CRAK”,  a partir d’ ahí s’ entra en una crisis, i ja no es fan tants concerts, i desapareixen moltes empreses, deixen d’ haver espais destinats per a fer concerts, encara que  han sorgit sales mes menudes, sales tancades, però encara es mantenen els grans festivals.

El funcionament de la música es tramita des de sectors privats.

I una de les grans novetats i tal volta molt important en aquesta época, es la facilitat  d’ escoltar el que es vuiga i quant vuiga, per internet.

Indústria discogràfica, té una gran crisis, i no provoca per la pirateria, es concentra en quatre companyies Americanes, absorbint les xicotetes empreses.

L’ Intervenció al món de la música

1.      Potenciar l’ accés a la creació.

2.      Recolzament als creadors.

3.      Difusió a la creació.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario