jueves, 21 de marzo de 2013


Què és el llenguatge audiovisual?

És tota la comunicació que es transmet a través dels sentits de vista i audiència. L'emissió audiovisual es considera un art en publicitat, Periodisme, televisió, cinema i ara fins i tot a la web. El llenguatge audiovisual pot ser entre una part fixa per una dinàmica i fins i tot una imatge sòlida. Amb tot això ens comuniquem amb un receptor (aquell que escolta o s'observa).


Des de 1892 els germans van començar a treballar sobre la possibilitat de prendre fotografies en moviment. Ells patentaren un nombre significatiu de notables progressos.

Van crear un mecanisme que servia de càmera i el projector: el cinema, que es va basar en l'efecte de persistència retinal d'imatges sobre l'ull humà. Per superar-se carregat parts de la càmera de la càmera de vídeo en un calaix per a la seva transferència d'un lloc a un altre.


El director de fotografia va ser patentat el 13 de febrer de 1894. En aquest mateix any, va rodar la seva primera pel·lícula. El 22 de març, 1895 va mostrar a París en una sessió de la d'Encouragement de la Société à l'Industrie Nacional La sortida des obrers des usines Lumière à Monplaisir de Lyon (' els treballadors de la fàbrica Lumière a Lió Monplaisir de sortida "), tres dies abans d'un tret.

Van començar el seu mode d'història documental, com un testimoni objectiva de la vida quotidiana.

·         Cine Primitiu ( 1895-1914)

·         Cine institucional ( 1915-1929)

·         Cine sonor

 

Després ens van comentar els diferents plans que realitza la càmera:

En el llenguatge audiovisual, el pla és el punt de vista dels personatges, objectes i elements de les imatges com l'observador s'enxampi d'un lloc en particular. Mentre que les estades de vista fixos en un lloc i no variar la distància de la que es refereix a un avió de mida completa.

  • Pla general : Mostra un ampli escenari en el qual la persona s'incorpora i és un 1/3 i 1/4 de la càmera. Té un valor descriptiu de persones o un ambient determinat té un valor descriptiu, narratiu o dramàtica.

 

·       Plain enter : quan els límits superiors i inferiors de la Caixa gairebé a coincidir amb cap i peus.

 

·       L'avió nord-americà : El pla nord-americà, o també conegut com 3/4 o pla mig llarg, reduir la xifra en un genoll aproximadament. És òptim en el cas de dues o tres persones que estan interactuant de trames. Rep el nom de "American", ja que aquest pla es va presentar davant la necessitat de mostrar els caràcters, juntament amb els seus revòlvers a americans westerns.

·       Median avió : Presenta la figura humana, tallada per la cintura. Té valor expressiu i dramàtic, però també narrativa.

·       Pla curt mitjà : Mostra la figura humana (bust) del pit al capdavant.

·       Primer pla (gran prop) : va des de les clavícules up

·       Primerisimo primer pla (prop) : Mostra de dalt cap al front, és un primer pla molt tancat.

·       Detall de l'avió : se centra en un objecte (una ploma, un rellotge d'alarma, etc.)

·       L'avió de situació de : que pot ser lloc o temporal i s'utilitza per localitzar l'acció tant temporalment i espacialment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario